Αποπλάνηση 13χρονου: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την καθηγήτρια

Μετά την καταγγελία για αποπλάνηση σε βάρος της καθηγήτριας από τους γονείς του 13χρονου μαθητή, ο φάκελος της υπόθεσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, συμπληρώνεται με νέους διαλόγους αλλά και εικόνες από την παράνομη σχέση τους.

Η 35χρονη φιλόλογος παραμένει σοκαρισμένη, ο ανήλικος υπό ψυχολογική υποστήριξη και το στενό τους περιβάλλον ανάστατο. Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία φέρνει τη φιλόλογο σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Σ' αυτήν περιγράφονται οι πιέσεις και η στρατηγική της εκπαιδευτικού με στόχο να δέσει κοντά της τον μαθητή και να παραπλανήσει τους γονείς του. Οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο στο χώρο του σπιτιού του».

Στη δικογραφία υπογραμμίζεται ότι η 35χρονη παρότρυνε τον ανήλικο συστηματικά να λέει ψέματα στους γονείς του για να συναντιούνται κι πως η ίδια συνέχιζε επίμονα να τον αναζητά στο τηλέφωνο ακόμα και όταν η μητέρα του μαθητή έμαθε για την παράνομη σχέση τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Στις μεταξύ τους συνομιλίες χρησιμοποιούσαν το Instagram όπου είχαν συνομιλίες με πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε θεματικό ξενοδοχείο της Αθήνας».

Βάσει των όσων ανέφερε το ρεπορτάζ, ο κλοιός γύρω από την καθηγήτρια άρχισε να σφίγγει προ δύο μηνών. Σε ένα από τα ραντεβού, ο 13χρονος φέρεται να της αποκάλυψε τις πρώτες ερωτήσεις της μητέρας του, για τον τρόπο που την βλέπει. Ο ανήλικος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά από τότε όπως φαίνεται, οι γονείς του άρχισαν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην εκπαιδευτικό που πλήρωναν. Τα πάντα αποκαλύφθηκαν την ημέρα που ο 13χρονος ξέχασε ανοικτό το προφίλ του στο Instagram. Επί της ουσίας, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι διάλογοι του παιδιού τους με την καθηγήτρια, επιβεβαίωσαν τις υποψίες του.

Σε κάποια από τα μηνύματα η καθηγήτρια ορκιζόταν αιώνια πίστη και έκανε λόγο ακόμα και για αποκατάσταση μόλις ο 13χρονος ενηλικιωνόταν. Μέχρι τότε όμως του ζητούσε να μην πει τίποτα για τη σχέση τους σε κανέναν.

Έτσι η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης με την καθηγήτρια να βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές με βάση τον νέο ποινικό κώδικα, αφού τόσο για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, όσο και για εκείνο της κατάχρησης σε ασέλγεια προβλέπονται ποινές που φτάνουν τα 10 χρόνια.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθηγήτρια γνώριζε τον ανήλικο από όταν ήταν μόλις επτά ετών. Τότε, ως δασκάλου χορού, του παρέδιδε μαθήματα όταν πήγαινε Α’ Δημοτικού. Εκεί δημιουργήθηκε και μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της καθηγήτριας και των γονιών, γι' αυτό και όταν το παιδί μεγάλωσε την εμπιστεύτηκαν για να κάνει στον γιό τους ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές είναι, πώς ένας ανήλικος πήγαινε με την καθηγήτρια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής χωρίς κανένας υπεύθυνος να ρωτήσει πού πηγαίνει ο μικρός.