Κακοκαιρία: Έτσι θα κινηθούν την Τετάρτη (17/02) λεωφορεία, Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ

Κακοκαιρία: Έτσι θα κινηθούν την Τετάρτη (17/02) λεωφορεία, Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ

Για το ωράριο λειτουργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη, ενημερώνει το υπ. Μεταφορών, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» εξακολουθεί να πλήττει με σφοδρότητα την Αττική.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 20:00 το βράδυ της Τρίτης, είναι πολύ δύσκολο να εκτελεστούν σήμερα τα πρωινά δρομολόγια ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το πρωί της Τετάρτης θα επικρατήσει παγετός, γεγονός που καθιστά επικίνδυνα ολισθηρούς τους δρόμους της Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, ώστε να αποκατασταθεί, εκεί που το επιτρέψουν οι συνθήκες, η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τα ΜΜΜ.

Μετρό -Ηλεκτρικός

Γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και αύριο 17/2 να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό Πειραιάς – Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.
Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και σήμερα, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τραμ

Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και σήμερα σε όλη την Αττική καθώς και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν, θα ξεκινήσουν μετά τις 07.00.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο. Προτεραιότητα θα δοθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας καθιστούν πολύ δύσκολη αύριο την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων ειδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές.

Ψηφίστε ΕΔΩ τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο Survivor!

Συνεχής ενημέρωση για τον καιρό στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest