Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τέλος οι μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο...

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τέλος οι μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο...

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε αυστηρό, όμως, επίπεδο, στα πρότυπα του Μαρτίου 2020, φαίνεται πως σκέφτονται πλέον στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον καλπασμό της μετάδοσης του κορονοϊού στην Αττική.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και η κυβέρνηση εμφανίζεται πια αποφασισμένη να προβεί σε πιο αυστηρούς περιορισμούς, διάρκειας 15 εβδομάδων, αφού κορυφώνεται η πίεση στο ΕΣΥ.

Τα μέτρα που τελικά θα εφαρμοστούν θα είναι σε δύο άξονες, με πρώτο σενάριο να θέλει την επιχείρηση «κλειδώματος» των μετακινήσεων των πολιτών από Δήμο σε Δήμο της Αττικής.

Αυτό θα εφαρμοστεί άμεσα και αν δεν υπάρξει η απόδοση που περιμένουν οι ειδικοί, τότε θα ενεργοποιηθεί το σενάριο της έκτακτης ανάγκης, άρα της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, στα πρότυπα του περασμένου Μαρτίου.

Στόχος, πάντως, είναι έως και τις 20 Μαρτίου να έχει μπει φρένο στην πορεία της πανδημίας πανελλαδικά, ώστε να ξεκινήσει η άρση των μέτρων από την 1η Απριλίου, το αργότερο.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest