Απαγόρευση κυκλοφορίας: Προσοχή! Πανελλαδική αλλαγή στον κωδικό 6

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Προσοχή! Πανελλαδική αλλαγή στον κωδικό 6

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε χαλάρωση των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων προχωρά η Κυβέρνηση από σήμερα το πρωί στις 06:00 σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ιδιαίτερη επισήμανση έκανε ο κ. Χαρδαλιάς στον κωδικό 6 στο 13033 και στο τι ισχύει για τις βόλτες στα πάρκα αλλά και στις επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους.

Και στις δυο περιπτώσεις οι πολίτες μπορούν να πάνε, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας τις προστατευτικές μάσκες κάνοντας χρήση του κωδικού 6 στο SMS στο 13033, ωστόσο η μετακίνηση θα γίνεται χωρίς όχημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα εξής:

  • Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει ενιαία από τις 21.00 το βράδυ μέχρι το πρωί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα
  • Από τη Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών
  • Επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και απαραίτητη η μετάβαση σε αυτά χωρίς όχημα και τη χρήση του SMS 6
  • Οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και για τα δημόσια πάρκα όπου υπάρχει επίσης ο περιορισμός μέχρι τρία άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια
  • Τέλεση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό κάθε μητρόπολης με 1 πιστό ανά 25 τ.μ. και όριο τους 20 πιστούς για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, για την 25η Μαρτίου και τους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου. Θα διεξάγονται τεστ σε ιερείς και ψάλτες με ευθύνη της οικείας Μητρόπολης.
  • Τέλος, επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους, με μικρό σκάφος ή από την στεριά και με το SMS 6.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest