Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταργείται σε λιγότερο από μήνα το SMS στο 13033;

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταργείται σε λιγότερο από μήνα το SMS στο 13033;

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το lockdown, η απαγόρευση κυκλοφορίας και το SMS στο 13033 οδεύουν προς το τέλος τους...

Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για άρση της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού ώστε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, παρά το «φρένο» που έβαλε χθες ο Πρωθυπουργός κατά την τηλεδιάσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

«Στόχος είναι να φτάσουμε σε ένα ασφαλές Πάσχα αλλά και σε ένα ακόμα πιο ελεύθερο καλοκαίρι. Να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με το βλέμμα στο Πάσχα και το άνοιγμα της εστίασης μετά την Ανάσταση, οι πολίτες ανυπομονούν για την κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και το τέλος του sms στο 13033.

Όλοι ελπίζουν για Πάσχα στο χωριό

Άλλωστε και τα δύο μας συντροφεύουν από τις 7 Νοεμβρίου του 2020 - οδεύουμε δηλαδή στους έξι μήνες με περιορισμούς στις μετακινήσεις μας.

Αν ληφθεί ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού ενόψει Πάσχα, και οι πολίτες μετακινηθούν προς τα εξοχικά τους, πώς θα λειτουργήσει το 13033;

Θα πρέπει να στέλνουμε SMS με την ημερομηνία της εξοχικής μας κατοικίας ή του σπιτιού στο οποίο φιλοξενούμαστε για να μετακινηθούμε μέχρι την πλατεία του χωριού;

Και αν τελικά Πάσχα κάνουμε στα μπαλκόνια μας, το 13033 θα... αντιμετωπίσει δυσκολίες από τις 4 Μαΐου.

Και αυτό γιατί, όπως διαμηνύουν τα κυβερνητικά στελέχη, αμέσως μετά το Πάσχα θα ανοίξει η εστίαση. Θα πηγαίνουμε στα εστιατόρια στέλνοντας SMS, άλλωστε κωδικός για αυτή την επιλογή δεν υπάρχει.

Και τέλος, ακόμα και αν όλα αυτά δεν γίνουν, από τις 14 Μαΐου, όλα δείχνουν ότι το 13033 θα μας αφήσει... χρόνους και ελπίδα είναι να μην επανέλθει ποτέ ξανά.

Και γιατί λέμε για τις 14 Μαΐου; Είναι η ημέρα του επίσημου ανοίγματος του τουρισμού. Είναι δυνατόν οι τουρίστες να κυκλοφορούν με SMS μετακίνησης; Χθες, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες πολίτες», ωστόσο δεν έδωσε χρονικό ορίζοντα.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest