Τη Δευτέρα δικάζεται ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης (Video)

Τη Δευτέρα δικάζεται ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης (Video)

Προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα από το αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο ζήτησε ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 4 γυναικών.

Μέχρι την ημέρα εκείνη παραμένει κρατούμενος καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος. Ο ίδιος δήλωσε "δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου".

Η δήλωση της μητέρας του: «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό»

Κατέθεσε κατά τη σημερινή διαδικασία και η μητέρα του νεαρού για το θέμα της άρσης της κράτησης του όπου η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στο παιδί της μέχρι να έρθει η μέρα της κρίσης από την δικαιοσύνη.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι επίσης φοιτητής.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος (έβαλε τα κλάματα)».

Από την πλευρά του και ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο.