Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Βόμβα» Άδωνι - Δείτε πότε καταργείται

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Βόμβα» Άδωνι - Δείτε πότε καταργείται

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μπορούσε να αρθεί μέσα στους επόμενους μήνες, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία πλέον ξεκινά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παρότι έχουν καταργηθεί σειρά άλλων περιορισμών στις μετακινήσεις, όπως το «απαγορευτικό» για το ταξίδι από νομό σε νομό αλλά και τα SMS.

Συγκεκριμένα, από τις 00:30 το βράδυ, και μέχρι τις 5 το πρωί, η μετακίνηση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και ατομικής κίνησης με κατοικίδιο.

Η μετακίνηση για λόγους εργασίας γίνεται με τα ίδια έγγραφα που γίνονταν ως σήμερα, ενώ για τις άλλες δύο περιπτώσεις ο πολίτης πρέπει να έχει μαζί του βεβαίωση κίνησης που να περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κατοικίας και τον τόπο προορισμού του, καθώς και το συγκεκριμένο λόγο της μετακίνησής του, τη λεγόμενη βεβαίωση Τύπου Β’, συν ταυτότητα.

Μιλώντας για το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι από τις αρχές Ιουνίου μπορεί να εξεταστεί παράταση της καταληκτικής ώρας από τις 00:30 που είναι σήμερα αλλά και ότι - καλώς εχόντων των πραγμάτων - μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει κατάργηση αυτού του μέτρου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest