Νέα δολοφονία άνδρα... Τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του στη Βάρη

Νέα δολοφονία άνδρα... Τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του στη Βάρη

Νέα δολοφονία το πρωί της Δευτέρας, αυτή τη φορά στην περιοχή της Βάρης. Το θύμα πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βάρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα πυροβολήθηκε στο αυτοκίνητό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το θύμα ήταν πυγμάχος με καταγωγή απο την Πάτρα.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ κάνει λόγο για ξεκάθαρισμα λογαριασμών της νύχτας.

Η εκτέλεση, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έγινε έξω απο τα γραφεία πυγμαχικού συλλόγου στην περιοχή.

Πρόκειται για τη δεύτερη εκτέλεση μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική.

Το βράδυ της Κυριακής είχε δολοφονηθεί σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Η δολοφονία στα Σεπόλια

O 34χρονος Αλβανός «Άρης», που είχε γίνει στόχος δολοφονικών επιθέσεων και στο παρελθόν, είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο, ο οποίος τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες και εξαφανίστηκε με ταξί.

Το θύμα, ο 34χρονος «Άρης», είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς στις 25 Φεβρουαρίου 2021 να κινείται με ένα πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο.

Από τότε ήξερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι είναι στόχος ένοπλων ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος. Μία ημέρα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου 2021, έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας από άτομα που τον πυροβόλησαν μέσα από ταξί. Τότε είχε σωθεί από θαύμα, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι «αντίπαλοί» του «Άρη» δεν σταμάτησαν. Τον παρακολουθούσαν και οργάνωσαν εκ νέου τη δολοφονία του.

Ο ένοπλος με το καπέλο και τη χειρουργική μάσκα πυροβόλησε εναντίον του οχτώ φορές, ενώ τα πυρά τον πέτυχαν και στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, όπως λένε αρμόδιες πηγές, ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr