Πάτρα: Ανάρπαστα τα selft test μετά την άρνηση των φαρμακοποιών να τα προμηθεύουν δωρεάν

Πάτρα: Ανάρπαστα τα selft test μετά την άρνηση των φαρμακοποιών να τα προμηθεύουν δωρεάν

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πατρινοί που από το πρωί σπεύδουν στα φαρμακεία για να προμηθευτούν δωρεάν self test, καθώς πρέπει να εμφανιστούν στην εργασία τους με το αποτέλεσμα του ελέγχου για τον κοροναϊό.

Ωστόσο, τα φαρμακεία της Πάτρας , στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν χορηγούν μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, για μη χορήγηση δωρεάν τεστ, καθώς όπως σημειώνουν οι φαρμακοποιοί έχουν αυξηθεί σημαντικά οι εργασιακές υποχρεώσεις τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, ασχολούμενοι με αλλότριες εργασίες.

Αγρίνιο: Εισαγγελική έρευνα για τη θνητότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ κοροναϊού του νοσοκομείου Αγρινίου παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδη Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, ο κ. Νικολάου, με εισαγγελική παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητά να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου.