Ελήφθη η κυβερνητική απόφαση για το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πότε θα ανακοινωθεί;

Ελήφθη η κυβερνητική απόφαση για το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Πότε θα ανακοινωθεί;

Τέλος μπαίνει τις επόμενες εβδομάδες στην απαγόρευση κυκλοφορίας...

Παρελθόν αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ παράλληλα έχουν «κλειδώσει» τα μέτρα για την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και την αύξηση των παριστάμενων σε γάμους και δεξιώσεις.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την 1η Ιουλίου.

Για την ώρα, πάντως, αυτό που θα ανακοινωθεί στις 7 το απόγευμα θα είναι η μείωση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα ξεκινά στις 1:30 από 12:30 που ισχύει σήμερα.

Κατά πληροφορίες η αλλαγή αυτή θα ισχύσει άμεσα από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Στις ανακοινώσεις που θα κάνουν στις 7 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται «πράσινο φως» και για την επαναφορά της μουσικής σε καφέ, εστιατόρια, beach bars από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι παραμένει η απαγόρευση ύπαρξης όρθιων πελατών στα καταστήματα, καθώς στόχος είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Για την αύξηση στον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει από την 1η Ιουλίου με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 200 από τους 100 που ισχύει σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr