Δολοφονία Γλυκά Νερά: Σοκ στο πανελλήνιο - Ο σύζυγος της σκότωσε την Καρολάιν

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Σοκ στο πανελλήνιο - Ο σύζυγος της σκότωσε την Καρολάιν

Δολοφονία: Τέλος στο θρίλερ της δολοφονίας της Καρολάιν, μετά από πολύωρη κατάθεση, η Αστυνομία έφτασε στο συμπέρασμα πως ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας είναι ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής κοπέλας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση αποδεικνύοντας πως δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Εδώ και καιρό οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον νεαρό πιλότο, ενώ κατά την πρώτη του κατάθεση ο ίδιος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αδυνατώντας να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς τόσο για τον τρόπο με τον έγινε η δήθεν ληστεία στο σπίτι τους, όσο και για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων δραστών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα που έφτασε μέχρι ποινικούς κρατούμενους σε φυλακές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού, άρχισαν να ψάχνουν εξονυχιστικά τα ηλεκτρονικά και τεχνολογικά ίχνη του ζευγαριού.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Πώς έφτασαν στον δολοφόνο

Από την ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποδείχτηκε πως τα στοιχεία που είχε καταθέσει ο 32χρονος ήταν σε πλήρη αντίθεση, ενώ τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις. Επίσης, αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι σε συγκεκριμένες ώρες εκείνος

Συγκεκριμένα το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Επίσης, ο ίδιος δεν είχε πειστικές απαντήσεις για τον τρόπο που κάλεσε την Αστυνομία, αλλά και για το ότι το κινητό χρησιμοποιούνταν τις κρίσιμες ώρες που υποτίθεται πως ήταν δεμένος από ληστές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και οι αστυνομικοί έχουν ατράνταχτα στοιχεία, ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει ομολογήσει ακόμα τη δολοφονία της συζύγου του, με τους αστυνομικούς να του ασκούν πιέσεις παρουσιάζοντάς του συνεχώς όλες τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει και δεν έχει καμία απολύτως απάντηση.