Γλυκά Νερά: Στον σύζυγό της στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στον σύζυγό της στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της Καρολάιν

Αφωνη η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί τις συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, με την αστυνομία να στρέφει πλέον τις έρευνές της στον 32χρονο σύζυγό της.

Ο 32χρονος βρίσκεται έως αυτήν την ώρα με δύο αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών σε ένα χώρο και εξετάζεται, με τους αστυνομικούς να του έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν παίρνουν πια ως δεδομένα όσα τους είχε πει και ότι θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια στα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Και δεν είναι μόνο το κινητό-ρολόι της 20χρονης Καρολάιν που είχε καταγράψει παλμούς την ώρα που με βάση την περιγραφή του πιλότου η κοπέλα ήταν νεκρή, αλλά όπως προκύπτει η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του ίδιου έχει καταγράψει το επίμαχο διάστημα να κάνει βήματα μέσα στο σπίτι, ενώ θεωρητικά είχε πει ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Κατά τα λοιπά, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει διευκρινίσεις και για άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, όπως κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι.

Επιπλέον, νέο φως στην υπόθεση ρίχνουν οι πληροφορίες ότι τελικά δεν ήταν και τόσο αγαπημένο το ζευγάρι και ότι η 20χρονη είχε αρκετές φορές εκφράσει τη θέλησή της να φύγει από τον 32χρονο και να χωρίσουν.

Νωρίτερα, η αστυνομία έκανε μια λιτή τηλεοπτική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ειδικότερα, η αστυνομία εξήγησε για ποιον λόγο έσπευσε να μεταφέρει στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν, τα «νέα στοιχεία που έχουν προκύψει δεν μπορούσαν να περιμένουν» και «ο 32χρονος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr