Δολοφόνος Καρολάιν - Γλυκά Νερά: Όσα είπε στη συμπληρωματική απολογία του! «Ετσι τη σκότωσα»...

Δολοφόνος Καρολάιν - Γλυκά Νερά: Όσα είπε στη συμπληρωματική απολογία του! «Ετσι τη σκότωσα»...

Δολοφόνος Καρολάιν: Τι ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη συμπληρωματική απολογία του, που κλήθηκε να δώσει στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2021.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να λάβουν εκ νέου απαντήσεις στα δύο βασικά ερωτήματά τους, για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν και το πώς στη συνέχεια ο 32χρονος πιλότος επινόησε τη ληστεία και κατάφερε να δεθεί μόνος του...

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συμπληρωματική του απολογία ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν:

«Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: "Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις". Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο».

- Στην προηγούμενη έκθεση εξέτασης, μας περιέγραψες πώς δέθηκες πριν έρθουν οι Αστυνομικοί. Θυμάσαι αν τα χέρια σου τα έδεσες μπροστά ή πίσω από τα πόδια σου;

- Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου.