Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, όπου ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία για να κρύψει την στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.

Το παράθυρο ήταν το βασικό στοιχείο που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποδείξει ότι κάποιοι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, το συγκεκριμένο παράθυρο ήταν σε ανάκληση προκειμένου να φεύγουν οι οσμές από το πλυντήριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την παραβίαση του παραθύρου έκανε μεταξύ 05:22 με 05:53, όπου φαίνεται να ανεβαίνει ορόφους από την εφαρμογή του κινητού του.

Το παράθυρο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κάμερα

Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35, η κάμερα που ο πιλότος ξήλωσε και πέταξε πίσω από τον καναπέ, που καθόταν νωρίτερα με το μωρό.

Επίσης, φρόντισε να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης της κάμερας.

Η τελευταία καταγραφή της κάμερας ήταν στις 00:26 της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η τελευταία επικοινωνία της κάμερας με κάποιον χρήστη που είχε πρόσβαση έγινε στις 01:19. Αυτοί, όμως, οι χρόνοι είναι πλασματικοί, επομένως δε μπορούν οι αρχές να ξέρουν την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης.

Η κάμερα
Το σαλόνι

Το επιτραπέζιο παιχνίδι

Στο σαλόνι ήταν το έπιπλο όπου βρισκόταν η Monopoly. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερη ακαταστασία, σαν να έχει ψαχτεί ο χώρος από ληστές, ενώ το μόνο πράγμα που είχε βγει από τη θέση του ήταν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν οι ληστές.