Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε vip κελί δίπλα στον Φουρθιώτη ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε vip κελί δίπλα στον Φουρθιώτη ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του Ανακριτή ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται σε κελί της 6ης πτέρυγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τρία άτομα. Ανάμεσά τους είναι ένας πρώην σωφρονιστικός, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Στην ίδια πτέρυγα η οποία χαρακτηρίζεται ως πτέρυγα χαμηλής εγκληματικότητας και VIP, κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης και o Κουτσολιούτσος της «folli follie».

Από την Τετάρτη θα προαυλίζεται κανονικά με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαραθώνια η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μετά από μία επίπονη απολογητική διαδικασία κατά την οποία ο Ανακριτής υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του δικαστικού λειτουργού και του Εισαγγελέα. Αποχωρώντας, είπε στους δημοσιογράφους: «Μια μεγάλη συγγνώμη».

Ο πιλότος προσήλθε στον ανακριτή με δύο αιτήματα. Συγκεκριμένα αιτήθηκε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Το αίτημα σχετίζεται με τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία η επέμβαση στην κάμερα έγινε πολύ πριν το έγκλημα. Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας του.

Το δεύτερο αίτημα του πιλότου αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

Απολογούμενος ο καθ’ ομολογίαν δράστης, επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε «άθελά του» στον θάνατο της Καρολάιν.

Κατά τον κατηγορούμενο, αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας. Φέρεται επίσης να ζήτησε “συγγνώμη” επειδή κατέστρεψε δύο οικογένειες αλλά και το μέλλον του παιδιού του.