Χρήση Μάσκας σε εξωτερικούς χώρους: Τέλος από την Πέμπτη, ανακοινώσεις Χαρδαλιά...

Χρήση Μάσκας σε εξωτερικούς χώρους: Τέλος από την Πέμπτη, ανακοινώσεις Χαρδαλιά...

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόφαση των λοιμωξιολόγων για το τέλος της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. 

Ένα από τα τελευταία μέτρα κατά του κορονοϊού φτάνει στο τέλος του. Από το πρωί οι λοιμωξιολόγοι του Υπ. Υγείας συνεδριάζουν για το θέμα της μη χρήσης μάσκας, στους εξωτερικούς, κυρίως, χώρους, με τις ανακοινώσεις επ' αυτού να γίνονται σήμερα το απόγευμα κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 18:00.

Σήμερα, λοιπόν, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη θα κάνουν τις ανακοινώσεις, τις οποίες περιμένουν με ανυπομονησία οι πολίτες.

Νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είπε στον ΣΚΑΪ πως «ελπίζω εντός της ημέρας να υπάρξει η απόφαση», όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ανακοινωθεί η μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, από την Πέμπτη 24 Ιουνίου, εξαιτίας και του καύσωνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr