Ξύπνησε μνήμες στην Ιωάννα η επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη – Τι έγραψε στο Instagram

Ξύπνησε μνήμες στην Ιωάννα η επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη – Τι έγραψε στο Instagram

Η επίθεση με το καυστικό υγρό στους 7 μητροπολίτες ξύπνησε τις τρομακτικές μνήμες από την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από έναν χρόνο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως έναν χρόνο μετά την επίθεση στην ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης με καυστικό υγρό και θα φέρει για πάντα στο σώμα και την ψυχή της τις πληγές της βάναυσης αυτής ενέργειας, ανήρτησε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram.

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», έγραψε η Ιωάννα.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest