Δολοφονία Καρολάιν: Πώς είναι σήμερα η σχέση του 32χρονου πιλότου με την οικογένειά του;

Δολοφονία Καρολάιν: Πώς είναι σήμερα η σχέση του 32χρονου πιλότου με την οικογένειά του;

Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο πιλότο κατέθεσε αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Τι συμβαίνει στην οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; 

«Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγος της οικογένειας της Καρολάιν, κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια.

Μάλιστα ισχυρίστηκε, πως την ημέρα της φρικτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, όταν η μητέρα πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Διαψεύδει τις φήμες πως, οι σχέσεις του πιλότου με την οικογένειά του ήταν κακές ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στον Alpha. Ειδικότερα, είπε πως είναι αναληθές ότι οι σχέσεις του πιλότου με την οικογένειά του ήταν κακές.

Ενώ, επιπλέον όταν ερωτήθηκε, αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι και κρατούσε το παιδί, δήλωσε άγνοια. Και το μόνο που είναι ήταν πως «έχω την εικόνα ότι δεν υπήρξε ρήξη των σχέσεων».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr