Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της - Τα συγκινητικά μηνύματα

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της - Τα συγκινητικά μηνύματα

Γλυκά Νερά: Συγκινούν τα μηνύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, καθώς τη Δευτέρα η Καρολάιν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Τη Δευτέρα, η άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, θα έκλεινε τα 20 χρόνια της. Όμως, δεν πρόλαβε.

Η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τους γονείς της στην Αλόννησο, με τη μόνη παρηγοριά τους να είναι η εγγονή τους, η μικρή Λυδία.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί της Καρολάιν κατακλύστηκαν από μηνύματα, όχι μόνο από τους φίλους της αλλά και από ανθρώπους που δεν την ήξεραν.

«Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλια σου», «Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» είναι μερικά από τα μηνύματα στα social media.

Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Ο τραπεζικός λογαριασμός του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, οι τηλεφωνικές του επαφές και συνομιλίες αλλά και ο ακριβής χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας θα δείξουν στον ανακριτή δυο πράγματα: το κίνητρο αλλά και αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο ή όχι. Η οικογένεια της Καρολάιν θέλει να μάθει την αλήθεια.

Σε λίγα 24ωρα ο δικαστικός λειτουργός θα έχει στα χέρια του τις απαντήσεις που χρειάζεται.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή» σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στo STAR.