Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της ανήλικης κόρης της ζητά η σύζυγος του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Την επιμέλεια της ανήλικης κόρης της ζητά η σύζυγος του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου, τις βιαιοπραγίες εναντίον της γυναίκας του, αλλά και για το πού βρισκόταν το παιδί του πρώην αστυνομικού έρχονται στο «φως».

Για στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η συνήγορος της μητέρας του παιδιού του υπό απόλυση αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος της εντολέως της, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η γυναίκα δέχονταν απειλές κατά της ζωής της από τον αστυνομικό, ο οποίος έβλεπε το παιδί όποτε ήθελε, ενώ εκείνη «παρακαλούσε» για επικοινωνία.

«Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της», αναφέρει η δικηγόρος και συμπληρώνει ότι μετά της καταγγελίες της 19χρονης, η γυναίκα βρήκε το θάρρος να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης και έχει ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη.

Μάλιστα, έχει καταθέσει και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr