Απίστευτο: Πλήρωναν εισιτήριο για να εγκαταλείψουν την φλεγόμενη Εύβοια

Απίστευτο: Πλήρωναν εισιτήριο για να εγκαταλείψουν την φλεγόμενη Εύβοια

Φωτιά στην Εύβοια: Απίστευτο κι όμως αληθινό, ζητούσαν εισιτήριο από τον κόσμο που έφευγε από την Αιδηψό εξαιτίας των εντολών εκκένωσης.

  

Τρόπο να αποχωρήσουν από τη φλεγόμενη Εύβοια βρίσκουν οι παραθεριστές μέσω της Αιδηψού, μετά τις εντολές εκκένωσης λόγω της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, αυτοί οι άνθρωποι υποχρεώνονταν τελικά να πληρώσουν εισιτήρια για να επιβιβαστούν σε κάποιο πλοίο με κατεύθυνση την Αρκίτσα.

Το πλέον εξοργιστικό, είναι πως χρειάστηκε εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, έτσι ώστε η μετακίνηση των επιβατών και των οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και του Αγιόκαμπου στην Εύβοια, προς τις απέναντι όχθες όπου επιζητούν πλέον ασφάλεια μακριά από την πύρινη λαίλαπα, να πραγματοποιείται δωρεάν.

Αυτονόητη κίνηση, βέβαια, αυτές τις πολύ δύσκολες και σπαρακτικές στιγμές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του πολύπαθου νησιού, η οποία ωστόσο έγινε μετά από καταγγελίες πολιτών ότι τους ζητήθηκε να πληρώσουν εισιτήριο στο λιμάνι της Αιδηψού έτσι ώστε να φύγουν από τη φλεγόμενη Εύβοια..

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest