Φωτιά: Βίντεο γροθιά στο στομάχι - Ηλικιωμένος στην Εύβοια και ρεπόρτερ ξεσπούν σε κλάματα

Φωτιά: Βίντεο γροθιά στο στομάχι - Ηλικιωμένος στην Εύβοια και ρεπόρτερ ξεσπούν σε κλάματα

Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες από τη στιγμή που ηλικιωμένος στην Εύβοια μαζί με ρεπόρτερ του OPEN ξεσπούν σε κλάματα αγκαλιασμένοι.

Η ρεπόρτερ του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη βρέθηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς το απόγευμα της Δευτέρας και συνομίλησε με κάτοικο της Γαλατσώνας, ο οποίος αν και είχε αναπνευστικά προβλήματα δεν άφηνε το σπίτι του. Καθώς πλησίαζαν οι φλόγες, εκείνος καρτερικά προσπαθούσε να το προστατέψει καταβρέχοντάς το.

Η φωνή του ηλικιωμένου έβγαινε με το ζόρι. «Γιατί δεν φεύγετε; Έχετε και αναπνευστικά προβλήματα. Τι θα κάνετε εδώ;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Πού να πάω; Αύριο θα πάω στην Αθήνα» ψέλλισε με δυσκολία και πρόσθεσε: «Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι για το σπίτι μου».

Τότε, η δημοσιογράφος έψαξε να του δώσει μια μάσκα για να τον προστατεύσει. Δεν βρήκε στην τσάντα της και είπε στον ηλικιωμένο πως θα του έφερνε μία από το αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε να τον παρακινεί να φύγει από το σημείο για να μην κινδυνεύσει η ζωή του.

Λίγο αργότερα, ο ηλικιωμένος την ευχαρίστησε και ξέσπασε σε κλάματα κάνοντας και την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς ενώ ήταν στον «αέρα».