Νίκος Χαρδαλιάς: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Νίκος Χαρδαλιάς: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα εδώ και ένα 24ωρο νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα (16.08).

Η κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την επέμβαση αγγειοπλαστικής και την τοποθέτηση δυο στεντ που έγινε τη Δευτέρα κρίνετι ως σταθερή.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όπου διαπιστώθηκε το ισχαιμικό επεισόδιο και έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές επεμβάσεις από τους θεράποντες ιατρούς.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Χαρδαλιάς τα τελευταία 24ωρα αισθανόταν μια ενόχληση, η οποία μετατράπηκε σε έντονη αδιαθεσία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο κτήριο «Φάρος» στο Μαρούσι. Επικοινώνησε με το νοσοκομείο Αγία Όλγα και η οδηγία που του δόθηκε ήταν να μεταβεί αμέσως εκεί, κάτι που έπραξε μαζί με στενό του συνεργάτη, για να ακολουθήσουν τα παραπάνω.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο Αγία Όλγα

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.