Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Οι τελευταίες εξελίξεις για το μοντέλο με τα ναρκωτικά

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Οι τελευταίες εξελίξεις για το μοντέλο με τα ναρκωτικά

Γνωστή παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της από την Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς είχε στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Το ζευγάρι που αρνήθηκε να καταθέσει στους αστυνομικούς κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η πληροφορία στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, ερεύνησαν το σπίτι και συνέλαβαν την 29χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, μόλις οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της, η 29χρονη έτρεξε προς την τουαλέτα. «Ίσως θέλησε να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών» είπε αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Από τη μεριά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης δήλωσε ότι η πελάτισσά του θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες «εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Η σύλληψη του 32χρονου φίλου της ήταν επεισοδιακή. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν τον κάλεσαν να σταματήσει, αντιστάθηκε και άρχισε να κλωτσά και να χτυπά τους αστυνομικούς. Η παρακολούθησή του είχε ξεκινήσει από νωρίς. Έφυγε από το σπίτι του στο Παγκράτι, έκανε μια μικρή στάση στον Νέο Κόσμο για να αγοράσει φαγητό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου και συνελήφθη. Σε μια μαύρη βαλίτσα που είχε μαζί του, έκρυβε τα ναρκωτικά, ενώ λίγο αργότερα μέσω του δικηγόρου του, ανέλαβε όλη την ευθύνη.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.