Συναγερμός στη Νίκαια μετά από επίθεση 58χρονου με οξύ στην πεθερά του...

Συναγερμός στη Νίκαια μετά από επίθεση 58χρονου με οξύ στην πεθερά του...

Ενας 58χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ψυχολογικά προβλήματα, εξαπέλυσε επίθεση με οξύ στην 64χρονη πεθερά του, κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ σήμανε το πρωί της Δευτέρας όταν ενημερώθηκε για επίθεση σε βάρος γυναίκας με οξύ κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με δράστη έναν 58χρονο άνδρα ο οποίος έριξε οξύ στην ηλικίας 64 ετών πεθερά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε μπροστά σε αρκετούς ανθρώπους με τον 58χρονο δράστη να προσπαθεί αρχικά να διαφύγει αλλά γρήγορα να συλλαμβάνεται χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση της Άμεσης Δράσης.

Μετά τη σύλληψή του ο 58χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Νίκαιας όπου από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι είναι άτομο που αντιμετωπίζει πολύ βαριές ψυχικές διαταραχές και στο παρελθόν ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική. Μαρτυρίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τη στιγμή της επίθεσης ήταν σε κατάσταση αμόκ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 64χρονη γυναίκα δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση με οξύ με δράστη τον 58χρονο γαμπρό της.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr