Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα που η Ιωάννα συναντά την γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα που η Ιωάννα συναντά την γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή

Σήμερα, το πρωί στις 9, η Ιωάννα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή, δεν την κατέστρεψε, την... άλλαξε και την δυσκόλεψε, γιατί η Ιωάννα είναι μια γυναίκα δυνατή που το έχει αποδείξει στο 100% έως τώρα.

Το Μάιο του 2020 η επίθεση της Έφης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ξεκινά στο μικτό ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας η πολύκροτη δίκη σε βάρος της 36χρονης καθ' ομολογίαν δράστιδος, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο. Η Ιωάννα θα δείξει τεράστια δύναμη ψυχής, αφού για πρώτη φορά θα συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό.

Πού θα κάθονται οι δύο γυναίκες

Με βάση το γράφημα από την αίθουσα όπου θα δικαστεί η υπόθεση, το οποίο παρουσίασε η εκπομπή «Live News», στο έδρανο της κατηγορούμενης, πλάτη στην Ιωάννα θα βρίσκεται η 36χρονη. Θα έχει πίσω της έναν ή δύο αστυνομικούς. Πίσω, στην πρώτη ή δεύτερη σειρά, σε πολύ μικρή απόσταση θα βρίσκεται η Ιωάννα, η οποία περιμένει να ακούσει τις απαντήσεις της κατηγορούμενης στο «γιατί» της προκάλεσε όλον αυτόν τον εφιάλτη. Η καθ' ομολογίαν δράστις θα μιλήσει για πρώτη φορά για ότι έκανε, ενώ η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένη.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η Ιωάννα θα καταθέσει αύριο, καθώς η δίκη ενδέχεται να διακοπεί το μεσημέρι λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει η κατηγορούμενη είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι η βαριά σκοπούμενη βλάβη, με την ίδια να αρνείται ότι σκόπευε να σκοτώσει την Ιωάννα.

Μαρτυρίες «κλειδιά»

Στη δίκη θα υπάρχουν συνολικά 35 μάρτυρες, ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων πλησίων του σημείου της επίθεσης, οι οποίοι είδαν ή άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει από τον πόνο, μόλις δέχτηκε το βιτριόλι.

«Φώναζε πάρα πολύ... Κατάλαβα από την αρχή ότι υπάρχει πρόβλημα μετά από τόσο πόνο». «Πέταξε τα ρούχα της, έμεινε με τα εσώρουχα γιατί την έκαιγαν, της έδωσαν να ρίξει νερό...», δήλωσαν κάποιοι από τους μάρτυρες στο MEGA.