Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Την εμμονή της 36χρονης Έφης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καταλήγοντας τελικά στο σημείο να της επιτεθεί με βιτριόλι, φέρεται να γνώριζε φίλος της, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το MEGA, o 40χρονος έχει παραδεχθεί στις Αρχές πως ήξερε τα συναισθήματα που έτρεφε για την άτυχη Ιωάννα η δράστις, η οποία του είχε ζητήσει μάλιστα να παρακολουθήσει το σπίτι της. Εκείνος ωστόσο δεν το έκανε, λέγοντάς της όμως ψέματα για να την καθησυχάσει. Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είχε φανταστεί ότι η Έφη θα έφθανε σε αυτό το σημείο, αν και τον είχε ρωτήσει από πού θα μπορούσε να προμηθευτεί καυστικό υγρό.

Δεν κατέλαβε ότι θα υλοποιούσε το σατανικό σχέδιό της, ενώ κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει να απαντά στις κλήσεις της. Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη, μετά την επίθεση, είχε τηλεφωνήσει επανειλημμένα στον 40χρονο, ο οποίος όντως δεν είχε απαντήσει στις κλήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, φίλη της 36χρονης μιλώντας επίσης στο MEGA αποκάλυψε πως γνώρισε ότι η καθ’ ομολογίαν δράστις επισκεπτόταν συχνά χαρτορίχτρες για να της πουν το μέλλον, ενώ περιέγραψε την Έφη ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας ωστόσο "κολλούσε το μυαλό" και έπρεπε κάποιος να τη συνεφέρει. «Δεν θέλω το κακό της, αλλά κόλλαγε το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, κόλλησε το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουν την ιδέα… ε μπούκωσε το κεφάλι της και το 'κανε. Συνήθως μπούκωνε, αλλά βασανιζόταν η ίδια», υποστήριξε.

Η Ιωάννα, μετά την παρουσία της στο δικαστήριο, απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο θάρρος και δύναμη ψυχής έχει, καθώς επέστρεψε στην Καλλιθέα, στο σημείο της επίθεσης εναντίον της, προκειμένου να θυμηθεί, κάθε λεπτομέρεια πριν καταθέσει στο δικαστήριο.