Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά εικόνες από τα ρούχα την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά εικόνες από τα ρούχα την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι

Όσα παρουσιάστηκαν στο «Tlive» για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως κατά αποκλειστικότητα φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι.

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισε για την καθημερινή εκπομπή του Alpha στιγμιότυπα που δείχνουν ό,τι επέμεινε από τα ρούχα που φορούσε η 35χρονη κοπέλα τη μοιραία εκείνη ημέρα και μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης. Η τσάντα, το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το καυστικό υγρό. Οι εικόνες προκαλούν σοκ.

«Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο».

«Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν» είχε πει στη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest