Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Κακοκαιρία Μπάλλος: Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Η κακοκαιρία αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις μαθητών και γονέων.

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Eπίσης, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.