Χίος: Τρεις μετανάστες νεκροί απ' το ναυάγιο, αγνοούνται ακόμα 4...

Χίος: Τρεις μετανάστες νεκροί απ' το ναυάγιο, αγνοούνται ακόμα 4...

Σε τραγωδία εξελίχτηκε το ναυάγιο μετανταστών ανοικτά της Χίου, καθώς ήδη έχουν ανασυρθεί νεκροί οι 3 από τους συνολικά 7 αγνοουμένους.

Σε τραγωδία εξελίσσεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό των αγνοούμενων μεταναστών μετά από βύθιση βάρκας ανοιχτά της Χίου το πρωί της Τρίτης καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ανασυρθεί τρεις σοροί ενώ συνολικά, υπενθυμίζεται, ότι οι αγνοούμενοι ήταν επτά.

Η πρώτη σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χίου λίγο μετά τις 11 το πρωί ενώ ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τις υπόλοιπες σορούς. Αδιευκρίνιστο παραμένει για την ώρα το φύλο και η ηλικία των νεκρών.

Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο με τη βάρκα με τους μετανάστες σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης, 26 Οκτωβρίου 2021, στην θαλάσσια περιοχή των Νενήτων Χίου, ανοικτά των Γριδίων.

Οι έρευνες για την ανεύρεση και των υπολοίπων αγνοούμενων συνεχίζονται με όλα τα πλωτά και εναέρια μέσα.

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 21 άτομα (13 άνδρες, 7 γυναίκες και ένα παιδί) οι οποίοι ήταν και αυτοί που είπαν ότι ο συνολικός αριθμός των επιβαινόντων στη βάρκα ήταν 27 αφού ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές μέσω του 112.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr