Η Μέρι που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε τηλεοπτικά για όλα! (video)

Η Μέρι που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε τηλεοπτικά για όλα! (video)

Η επικοινωνία που είχαν, το bullying για την καταγωγή της και η συγχώρεση

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό αυτή την εβδομάδα, όπου έκανε body shaming σε άγνωστη κοπέλα που καθόταν δίπλα του και σχολίασε την ενδυματολογική της επιλογή αφού όπως είπε από μικρός είχε μάθει ότι η οριζόντια ρίγα παχαίνει. Η «οριζόντια» ρίγα όμως εκδικήθηκε.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media αλλά και προσωπικότητες της showbiz που καταδίκασαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του χορογράφου.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή, ο Τάσος Ξιαρχό απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και οι αρχές κινητοποιήθηκαν για να τον εντοπίσουν.

Η Μέρι, το κορίτσι που βρέθηκε στο στόχαστρο της ανάρτησης του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε στο «Τι Λες Τώρα!».

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό».

Η Μέρι δήλωσε πως δεν γνώριζε ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό. Όταν έλαβε γνώση για το βίντεο έκλαψε, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνιση και την καταγωγή της.

«Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε.

Στο πλευρό της στάθηκαν η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συνάδελφοί της. Στην αρχή ντράπηκε με την υποστήριξη που δέχτηκε από της προσωπικότητες της σόουμπιζ. «Αλήθεια, ξέρουν ότι υπάρχω;!», αναρωτήθηκε.

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.