«Καταπέλτης» ο παππούς του Mad Clip: «Θεωρώ ηθική αυτουργό την Αρετή» (video)

«Καταπέλτης» ο παππούς του Mad Clip: «Θεωρώ ηθική αυτουργό την Αρετή» (video)

Τι είπε ο παππούς του Mad Clip για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στον εγγονό του αλλά και για την πρώην κοπέλα του.

Μιλώντας για τον αξέχαστο τραγουδιστή στην εκπομπή «Open Weekend», ο παππούς του, συντετριμμένος ακόμα από τον χαμό του μετά από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, παραδέχτηκε ότι ήταν σίγουρος πως οι τοξικολογικές εξετάσεις θα έδειχναν πως ο Mad Clip δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Παράλληλα, ξέσπασε κατά της πρώην συντρόφου του Mad Clip, Αρετής.

Πιο συγκεκριμένα λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, τα οποία έδειξαν ότι ο τράπερ δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, ο παππούς του ανέφερε αρχικά στη Ξανθίππη Βουτσαλά: «Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του, είχε πιει δυο ποτηράκια κρασί. Αυτό ήταν όλο. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Οι ειδικοί να αποφανθούν και όχι αυτά που λέει η τροχαία που πήγε να κλείσει το θέμα.

Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι, θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα που είχε μαζί του βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφο του, Mad Clip, Αρετή, ο παππούς του τράπερ ξέσπασε: «Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω με το κορίτσι αυτό; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ήρθε και στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Ο εγγονός μου, μού έλεγε πως την αγαπάει και δε μπορούσε να τη ξεχάσει. Είχε ευθύνη απέναντι σε έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα πρόσωπα. Σέβομαι τη μνήμη του εγγονού μου και τα καταπίνω. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Ας βγει η μητέρα του να μιλήσει. Η μητέρα του ξέρει περισσότερα. Ειδικά στο τέλος ξέρει περισσότερα για την Αρετή».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.