Σούπερ Μάρκετ: Ερχονται νέα μέτρα και παρεμβάσεις σε σχέση με την είσοδο των πολιτών

Σούπερ Μάρκετ: Ερχονται νέα μέτρα και παρεμβάσεις σε σχέση με την είσοδο των πολιτών

Σούπερ Μάρκετ: Ολα δείχνουν πως πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη λήψη και νέων μέτρων για τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας. Θα προκύψουν αλλαγές και στα σούπερ μάρκετ...

«Η χώρα και η οικονομία δεν θα ξανακλείσουν», τόνισε το βράδυ της Δευτέρας κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, ωστόσο όπως υπογράμμισε οι παρεμβάσεις στα σούπερ μάρκετ είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, αφού η κατάσταση αρχίζει και δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός παράγοντας άφησε ανοιχτό «παράθυρο» στα σούπερ μάρκετ να περιοριστεί ο αριθμός των καταναλωτών που εισέρχονται στο εσωτερικό αναλόγως της χωρητικότητας του καταστήματος.

Παράλληλα, δεν αποκλείονται πολύ στοχευμένες παρεμβάσεις σε περιοχές με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο, οι οποίες, όμως δεν θα περιορίζουν στο ελάχιστο τις ελευθερίες των εμβολιασμένων, ενώ θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων, καθώς εκτιμάται πως η συμμόρφωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να αναχαιτιστεί το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Πηγή: Newsbomb.gr