Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν τον θάνατό του - «Είμαι θύμα σπείρας»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν τον θάνατό του - «Είμαι θύμα σπείρας»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή

Το «Πρωινό» πρόβαλε αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος μιλούσε 8 μήνες πριν το θάνατο του για την κόντρα με την οικογένεια του. Τι ανέφερε ο συνήγορος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου

Το ντοκουμέντο έχει καταγραφεί τα Χριστούγεννα 2020, λίγους μήνες πριν ο πρώην βουλευτής φύγει από τη ζωή.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να εκφράζει την πικρία του για τη στάση που κράτησε η ξαδέρφη του αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Το ηχητικό απόσπασμα αναφέρει:

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.