ΗΣΑΠ: Ξανά σε πλήρη λειτουργία ο ηλεκτρικός, μετά το τραγικό δυστύχημα

ΗΣΑΠ: Ξανά σε πλήρη λειτουργία ο ηλεκτρικός, μετά το τραγικό δυστύχημα

ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί... 

Την αποκατάσταση όλης της κυκλοφορίας στην γραμμή 1 του ΗΣΑΠ μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ κινούνται πλέον κανονικά σε όλο το μήκος της Γραμμής 1 «Πειραιάς-Κηφισιά».

Η κυκλοφορία τους είχε διακοπεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης όταν σημειώθηκε η σύγκρουση ανάμεσα στο ειδικό όχημα για τη λείανση των γραμμών του ΗΣΑΠ με συρμό που τοποθετήθηκε στις γραμμές προκειμένου να σταματήσει η εκτός ελέγχου κίνηση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή 1 στις 04:05 όταν η ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα προτού τελικά συγκρουστεί με άλλο τρένο, στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να σταματήσει την πορεία της.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτα, ο άτυχος εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ ήταν ηλικίας 41 ετών. «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι»

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr