Κλείνει η Αττικής Οδός το βράδυ - Δείτε σε ποιο σημείο και μέχρι τι ώρα

Κλείνει η Αττικής Οδός το βράδυ - Δείτε σε ποιο σημείο και μέχρι τι ώρα

Κλειστή θα είναι η έξοδος 8 στην Αττική οδό και στο ρεύμα προς Λαμία το βράδυ του Σαββάτου (20/11) μέχρι το πρωί της Κυριακής. 

  

Συγκεκριμένα η έξοδος 8 στο ρεύμα προς Λαμία θα κλείσει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 7 το πρωί της Κυριακής λόγω προγραμματισμένων εργασιών εγκατάστασης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η έξοδος των οχημάτων από την Αττική Οδό προς την Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Λαμία θα γίνεται από την έξοδο Ηρακλείου (έξοδος 9) μέσω των αξόνων Λ. Ηρακλείου – Γρ. Λαμπράκη – Σοφ. Βενιζέλου – Καλυφτάκη. Επίσης, για οδηγούς με προορισμό τα Βόρεια Προάστια προτείνεται η έξοδος της Λ. Κηφισίας (έξοδος 11).

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν, όπως πάντα, να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο Twitter».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.