Νέα καταγγελία - σοκ για ηθοποιό: «Έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου»

Νέα καταγγελία - σοκ για ηθοποιό: «Έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό μου»

Νέα καταγγελία έρχεται στο «φως» και η οποία αφορά σε Έλληνα ηθοποιό.

Το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης, περιέγραψε στο OPEN όλα όσα φαίνεται ότι βίωσε το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου, όταν και πήγε στο πάρτι στο Ωδείο Αθηνών, μετά τη δουλειά του. «Ξημερώματα Κυριακής (5.12) τελείωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό, με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη» είπε αρχικά.

Μετά τις πρώτες αυτές στιγμές, ο ηθοποιός φαίνεται πως έγινε «παρεμβατικός και βίαιος» και τον χτύπησε, όπως είπε ο καταγγέλλων.

«Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε, με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος τη σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια, αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω» σημείωσε, ειδικότερα, και είπε πως παρά την προσπάθειά του, «με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα».
Εκεί, όπως τόνισε συνεχίστηκε η επίθεση σε βάρος του.
«Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσαν να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο και με χαστούκισε ξανά και προσπαθούσε να με φιλήσει» συνέχισε ο μάρτυρας, περιγράφοντας τα όσα φαίνεται ότι εκτυλίχθηκαν στον χώρο.

«Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο, ενώ με το ένα χέρι με είχε ακινητοποιήσει, το άλλο το είχε βάλει στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου» προσέθεσε και μετέφερε κάτι που, όπως δηλώνει, τού είπε: «Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με γ@@@ μπροστά στον κόσμο».

Κατάφερε να ξεφύγει από τον «κλοιό» του, αλλά εκείνος «συνέχισε να με κρατάει. Βγήκα από την τουαλέτα και είδα μία φίλη μου, που της ζήτησα βοήθεια». Τότε εμφανίστηκαν άλλες δύο κοπέλες που τού ζήτησαν να σταματήσει και να τον αφήσει.
«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος παρ΄όλα αυτά τον προστατεύει σε κάποιον βαθμό και ο περίγυρός του δικαιολογώντας τον "μα είναι καλό παιδί"» κατέληξε ο μάρτυρας.