Συναγερμός για νέα ροζ βίντεο που διέρρευσαν μετά από επισκευή κινητού

Συναγερμός για νέα ροζ βίντεο που διέρρευσαν μετά από επισκευή κινητού

Στον απόηχο της σοκαριστικής υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ανέβασε σε ιστοσελίδες ιδιωτικές στιγμές της συντρόφου του χωρίς τη θέληση της νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για διαρροή δεκάδων ροζ βίντεο.

Στην σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχετικά με ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο εν αγνοία των συντρόφων του, οι Αρχές εξετάζουν νέες καταγγελίες για παρόμοιες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα 22χρονη από περιοχή της βορείου Ελλάδας κατήγγειλε προ μηνών ότι είδε βίντεο με προσωπικές τις στιγμές στο διαδίκτυο το οποίο δεν είχε ανεβάσει η ίδια.

Αφού αποκλείστηκε και σύντροφός της ως ύποπτος, οι υποψίες έπεσαν πάνω στην εταιρεία στην οποία η κοπέλα είχε παραδώσει την επίμαχη περίοδο το κινητό της για επισκευή. Φαίνεται δηλαδή ότι τεχνικοί της εταιρείας είδαν το βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανήρτησαν στο διαδίκτυο χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που αφήνουν οι δράστες παρόμοιων περιστατικών.