Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληθαίνουν οι πληροφορίες για έκδοση εντάλματος συλλήψεως

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληθαίνουν οι πληροφορίες για έκδοση εντάλματος συλλήψεως

Ραγδαίες θα είναι, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου...

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της, ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Λύτρας μίλησε και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, ια να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr