Νέα μέτρα: Σύσκεψη Μητσοτάκη, Πλεύρη Τσιόδρα το πρωί και ανακοινώσεις το απόγευμα της Τετάρτης

Νέα μέτρα: Σύσκεψη Μητσοτάκη, Πλεύρη Τσιόδρα το πρωί και ανακοινώσεις το απόγευμα της Τετάρτης

Νέα Μέτρα: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της εκθετικής εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας...

Έντονη κινητικότητα στις τάξεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας έχει φέρει η πρωτοφανής έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα τα τελευταία 24ωρα. Όπως έχει γίνει γνωστό, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών για να αποφασιστούν περαιτέρω νέα μέτρα αλλά και γρηγορότερη εφαρμογή όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης στις 9:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία και του καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και λοιπών στελεχών της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω συνεδρίαση είναι καθιερωμένη και διεξάγεται τρεις φορές την εβδομάδα. Συνεπώς, θα διεξαγόταν κανονικά το πρωί της Τετάρτης (29.12), άσχετα από τις ραγδαίες εξελίξεις στο «μέτωπο» της πανδημίας. Από εκεί και πέρα, στις 12:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Επιτροπή των Ειδικών, όπου αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα και την ταχύτερη εφαρμογή τους.