Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η εμετική ατάκα του για ένα από τα «ροζ» βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η εμετική ατάκα του για ένα από τα «ροζ» βίντεο

Αηδία προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλου στα πορνογραφικά sites.

Η εκπομπή “LIVE NEWS” παρουσίασε μία χυδαία ανάρτηση του παρουσιαστή με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε σε ιστοσελίδα με ελληνικούς οίκους ανοχής. “Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει” γράφει ο Στάθη Παναγιωτόπουλος στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στην ιστοσελίδα από το 2019.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, μιλώντας ζωντανά στο “LIVE NEWS”, υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλείνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι ο πελάτης του δεν σκοπεύει να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.