Σούπερ μάρκετ: Γιατί δεν είναι ανοιχτά σήμερα - Πότε ανοίγουν ξανά

Σούπερ μάρκετ: Γιατί δεν είναι ανοιχτά σήμερα - Πότε ανοίγουν ξανά

Σούπερ μάρκετ: Όσοι επιχειρήσατε να επισκεφτείτε ένα σούπερ μάρκετ σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου πιθανότατα θα τα βρήκατε κλειστά.

Κλειστά είναι σήμερα τα περισσότερα μεγάλα σούπερ μάρκετ, καθώς τη δεύτερη εργάσιμη μέρα του χρόνου πραγματοποιούν απογραφή, έτσι δεν λειτουργούν για τους πελάτες. Τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν ξανά αύριο, Τρίτη 4 Ιανουαρίου.

Όσα έκαναν χθες την απογραφή τους, λειτουργούν σήμερα κανονικά και είναι τα ΑΒ Βασιλόπουλος και τα Lidl. Αντίθετα κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, Σκλαβενίτης και My Market.

Από τις 10 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως ανακοίνωσε o Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΠΛΕ). Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.