Το μεγαλύτερο Giveaway στο ελληνικό Instagram: Αντετοκούνμπο και Κοψιάλης δίνουν σπίτι!

Το μεγαλύτερο Giveaway στο ελληνικό Instagram: Αντετοκούνμπο και Κοψιάλης δίνουν σπίτι!

Τέτοιο giveaway δεν έχει ξαναδοθεί στο ελληνικό Instagram. Αλέξανδρος Κοψιάλης και αδερφοί Αντεντοκούνμπο έκαναν το μεγάλο μπαμ και χαρίζουν ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Δεν πρόκειται για φάρσα, δεν πρόκειται για απάτη. Όσοι ακολουθήσετε τα αδέρφια Αντεντοκούνμπο και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ! Πρόκειται για ένα ολόκληρο σπίτι, στον τελευταίο όροφο (ρετιρέ), με θέα Ακρόπολη και φουλ επιπλωμένο.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βλέπουμε τα δωμάτια του σπιτιού, το οποίο να σημειωθεί ότι έχει αξία άνω των 100.000 ευρώ. Το giveaway ξεκινά την Τρίτη 04/01/22 και ώρα 15:00 και λήγει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00. Η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:01 σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν οι «διοργανωτές» του διαγωνισμού, ο οποίος τρέχει σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Greek Home, για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει σχόλιο. Αρκούν έξι follows και ένα LIKE.

https://www.instagram.com/p/CYTv66pFBeJ