Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Eικόνες από το πάρτι που διοργανώθηκε στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Τις πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα «401», έφερε στη δημοσιότητα το Mega, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική.

Νωρίτερα, σήμερα (21/01), όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης, «η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία γι' αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ άφησε αιχμές για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στη λίστα των καταθέσεων έχουν προστεθεί ο εργοδότης της 24χρονης, αλλά και ένα φιλικό του πρόσωπο που θα καταθέσει τη Δευτέρα. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο. Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.