Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη

Ταχύτατα έδρασε η ελληνική αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ Αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό και δεύτερου ατόμου που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Η ανάρτηση του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) February 2, 2022

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ η δολοφονική επίθεση με θύμα τον Άλκη Καμπανό ήταν προμελετημένη και είχε στόχο φιλάθλους και οπαδούς του Άρη.