Ανείπωτη τραγωδία: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι 3 ορειβάτες στα Καλάβρυτα...

Ανείπωτη τραγωδία: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι 3 ορειβάτες στα Καλάβρυτα...

Η χειρότερη εξέλιξη επιβεβαιώθηκε από τις έρευνες της ΕΜΑΚ, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί και οι τρεις ορειβάτες που αγνοούνταν από χθες το βράδυ, στο Χ.Κ. Καλαβρύτων.

Θρήνος στην περιοχή Χελμός των Καλαβρύτων. Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου, νεκροί εντοπίστηκαν και οι τρεις αναρριχητές, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι τρεις άτυχοι άντρες εντοπιστηκαν στην περιοχη «Ύδατα Στύγος», δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

«Πιθανότατα, η συγκεκριμένη χιονοστιβάδα παρέσυρε τους αναρριχητές στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν την επιθυμητή διαδρομή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Korinthos TV, ο ένας και των τριών αναρριχητών ήταν ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ στην Κορινθία, μόνιμος κάτοικος Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση, ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από τη Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της «Μαυρολίμνης».

Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους τρεις άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr