Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη και ο 12ος κατηγορούμενος...

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη και ο 12ος κατηγορούμενος...

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες εξελίξεις καθώς το πρωί της Δευτέρας (14/02) παραδόθηκε το 12ο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ένα ακόμα βήμα για την ολοκληρωτική εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έγινε το πρωί της Δευτέρας (14/02). Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεση προσήλθε μόνος του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo και σκούρου χρώματος, στο οποίο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά επέβαιναν οι πλέον σκληροί της ομάδας των χούλιγκαν. Ο άνθρωπος που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας, συνεπώς, ήταν αυτός που μετέφερε στο αυτοκίνητό του τον άνθρωπο που έφερε το δρεπάνι αλλά και τον 25χρονο γνωστό και ως «Αθηναίο».

Οι αστυνομικές αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους, τον μόνο που δεν είχαν συλλάβει από την ομάδα που δολοφόνησε τον άτυχο νεαρό και επιτέθηκε στους φίλους του και για τον οποίο είχε γράψει το Newsbomb.gr από το πρωί της Παρασκευής

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Απολογείται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Εντωμεταξύ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 20χρονος χούλιγκαν που είχε διαφύγει στην Αλβανία λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού και παραδόθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα.

Στην πρώτη του επαφή με τις δικαστικές αρχές, την Παρασκευή, ο 20χρονος υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο και δε χτύπησε κανέναν, παρά μόνο καταδίωξε κάποια άτομα. «Ήμουν στο αυτοκίνητο, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο, δεν κατάφερα κανένα χτύπημα σε κανέναν. Απλώς καταδίωξα κάποια άτομα», μετέφερε για τον ίδιο ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr