Πάτρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως νέα στοιχεία για όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας. Ορισμένα από τα στοιχεία είναι κρίσιμα για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021.

Όπως επισημαίνεται, είναι η κρίσιμη ημέρα όπου είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας για να προχωρήσει το διαζύγιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στο LIVE NEWS, η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως η 9χρονη είχε σπασμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα σε συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. ήδη τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές λίστες για όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί, και θα επιβεβαιώσουν όσα αναφέρθηκαν.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.