Χαμός στο Twitter με την αποκάλυψη Κατερινόπουλου για την Πάτρα

Χαμός στο Twitter με την αποκάλυψη Κατερινόπουλου για την Πάτρα

Η αποκάλυψη του εν αποστρατεία στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θανάση Κατερινόπουλου για την υπόθεση των τριών αδερφών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια προκάλεσε χαμό στο Twitter.

«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως για εμένα ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε ο Κατερινόπουλος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και πρόσθεσε: «Πέρα από την αναμονή των εξετάσεων πιστεύω ότι το τμήμα των εγκλημάτων κατά ζωής κάνει εξαιρετική δουλειά και σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο των μικρών παιδιών».

Έκανε μάλιστα μια αποκάλυψη λέγοντας ότι: «Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, αλλά τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Θα κάνω έτσι και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν, ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς».

Φυσικά στο Twitter έγινε πανικός, με τους χρήστες να εξαίρουν τον εν αποστρατεία ταξίαρχο.