Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας με μελανιές

Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας με μελανιές

Φωτογραφία ντοκουμέντο δημοσίευσε σήμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, στην οποία φαίνονται οι μελανιές στο χεράκι της Τζωρτζίνας.

Το θρίλερ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζεται. Σήμερα ήρθε στο φως μία φωτογραφία-ντοκουμέντο, η οποία δείχνει την 9χρονη Τζωρτζίνα να έχει μελανιές στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το ντοκουμέντο δείχνει πως η Τζωρτζίνα έχει πολλές μελανιές στο χέρι της, για το οποίο υποστηρίχθηκε από τον φυσιοθεραπευτή πως έγινε κατά τη μεταφορά του παιδιού στο καροτσάκι και με την αλλαγή του χεριού δεν υπήρχε κάποια μελανιά.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σημείωσε πως ''φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις'' και συμπλήρωσε πως: ''Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα''.

Η οικογένεια ζήτησε από το κέντρο να απαντήσει τί σημαίνουν αυτές οι μελανιές και το κέντρο είχε απαντήσει πως είχε και σε εκείνους που το εξέτασαν προξένησε εντύπωση.

"Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες" συμπλήρωσε ο κ. Λέων. Διευκρινίζεται πως η 9χρονη, επισκεπτόταν το εν λόγω κέντρο μετά την τετραπληγία της.